Homemade "Pizza Bread" stuffed with local or high quality products
Roasted Ham from Saint-Oyen, Fontina Cheese
Mortadella, Burrata
Porchetta di Ariccia DOP, Smoked Peppers Pate'
Prosciutto San Daniele 30 months, Burrata
Salame Milano, Fontina Cheese
Speck from Matterhorn, Brie Cheese, Caramelised Onions
Cantabrian Anchovies, Burrata
Cream of Gorgonzola, Mocetta
Cream of Pecorino Cheese and Black Pepper, Cured Pork Jowl
Cream of Gorgonzola, Spicy Salami "Spianata"
Buffalo Mozzarella, Semi-dried Tomatoes, Basil
Burrata, Porcini Mushrooms
Crema di zucca, bleu, guanciale pata negra
Salsiccia bovina cruda di Bra e crema gorgonzola
Lardo di Arnad DOP, castagne al miele
Taleggio, funghi porcini, speck del cervino
carne stufata di maiele, crauti salse a scelta
mix di verdure grigliate sott'olio e burrata
Selection of cured meats and cheeses, served with homemade Schiacciata
Selection of Cheeses served with homemade Schiacciata
Selection of Cured Meats served with Homemade Schiacciata
Prosciutto "Culatello" and Buffalo Mozzarella served with Homemade Schiacciata
Mocetta (local cured meat) and goat cheese "Crottin" served with homemade schiacciata
Non alcoholic aperitif with a bitter sweet flavour
Rocco Belvedere, 11% (Veneto)
Costa di Ome, 12,5% (Lombardia)
Fontanafredda, 12,5% (Piedmont) Champenoise method from Pinot Noir an Chardonnay grapes
Stephan Breton, Brut, pinot noir 50%, chardonnay 50%
Lo Clocher, 13,5% (Aosta Valley) 100% Petit Arvine
Rock'M'Roll, 13% (France, Loire Valley) 100% Chenin Blanc
Maison Rosset, 13,5% (Valle d’Aosta) Blend di uve bianche valdostane
Pieropan, 12% (Veneto) 85% Garganega, 15% Trebbiano di soave
Di Francesco Gasperi, 13,5% (Aosta Valley) 100% Petit Arvine
La Crotta di Vegneron, 14% (Aosta Valley) 100% Moscato Bianco
2022, Brundlmayer, 12,5% (Austria) 100% Grüner Veltliner
Lo Clocher, 13,5% (Aosta Valley) 100% Cornalin
Mai Domi, 12,5% (Aosta Valley) Orange wine from Muller Thurgau grapes
Rottensteiner, 12% (Trentino Alto Adige) Pinot Bianco, Sauvignon, Pinot Grigio, Chardonnay
La Crotta di Vegneron, 14% (Valle d'Aosta) 100% Moscato Bianco
100 % timorasso, Fontanafredda (Piemonte) 13.5
Mosel (Germania ) 100% riesling 12%
2024 Michele Chiarlo, 100% Arneis (Piemonte),12.5%
2022 Lo Triolet (VDA) 100% Petit Arvine 14%
La Crotta di Vegneron, 14,5% (Aosta Valley) 100% Gamay
Serafini& Vidotto, 13% (Veneto) 100% Recantina grapes
La Crotta di Vegneron, 14% (Aosta Valley) 70% Petit Rouge, Syrah, Fumin
Fontanafredda, 14% (Piedmont) 100% Nebbiolo
Tenuta Rolletto, 14% (Piedmont) 100% Barbera
La Crotta di Vegneron, 14% (Aosta Valley) 100% Fumin
Serafini& Vidotto, 13% (Veneto) Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Seghesio, 2019, 15% (Piedmont) 100% Nebbiolo
Dante Rivetti, 2019, 14,5% (Piedmont) 100% Nebbiolo
Cascina Luisin 2020, 13,5% (Piedmont) 100% Nebbiolo old vines
Il Poggione, 2019, 15% (Tuscany) 100% Sangiovese
Vigneti di Ettore, 2019, 16% (Veneto) Corvina, Corvinone, Croatina, Rondinella, Oseleta grapes
Vigneti Ettore,(Veneto), Corvina, Corvinone, Rondinella e Molinara. 12,5% vol.
Michele Chiarlo 100% barbera vendemmia 2022 nizza monferrato 14.5%
Lambrusco Salamino di Santa Croce, 11%, frizzante secco
Draught
Draught
Bavarian style white beer, 500 ml bottle (5,5%)
American Pale Ale, 330 ml bottle (5,6%)
American Pale Ale, 330ml can (4%)
Session Indian Pale Ale GLUTEN FREE, 330ml can (4,4%)
Slovenian Pale Ale, 330ml can (5,3%)
Red Ale, 330ml can (5%)
Non Alcoholic beer, 330 ml bottle (0.0%)
Italian Pilsner, 330ml can (4,8%)
Pink beer gose style, salty and fruity, 330ml can (4,5%)
Schwarzbraeu Stolz der Bayern, Pilsener,in stile bavarese, 5% 50cl
birra in stile wiette
birra dubble rouge in stile belga
New england IPA 5.0 % vegan
Mediterranean pale ale 4%
Cold compound gin with botanicals from Aosta Valley. Balsamic and refreshing at the beginning, with a pleasant and enveloping blueberry ending.
Gin distilled with botanicals from Etna volcan. dry and intense flavour with rich notes of flowers.
Artisanal Japanese gin where orange peel, yuzu and japanese pepper are the protagonist
Very refreshing gin with mediterranean botanicals such as mint, rosemary and lemon balm
Scottish gin with intense balsamic notes given by the use of Noble Fir needles and Bladderwrack seeweed
Artisanal Italian gin Navy Strenght (58%) with a long lasting flavour and pungent ginger final
Irish gin with Seaweed and lavender as predominant botanicals
GIN DI MONTAGNA AL TIMO E GINEPRO
Gin District isola gusto mediterraneo note di limone e lime che si mescolano alla freschezza della menta
Elektro Gin, prodotto Realizzato con venti botaniche, Gin morbido e persistente con note di zafferano.
London dry dalle note speziate, floreali e agrumate. Botaniche: ginepro, limone, arancia dolce, coriandolo, angelica, cardamomo, petali di rosa
estratto di coriandolo,cardamone con una punta di liquirizia a completare botaniche di lourdes e uma piccola percentuale di acqua marina
Ginepro, coriandolo, selezione di agrumi.
* il prodotto potrebbe essere congelato all'origine
**per ulteriori informazioni riguardo gli allergeni, si prega di rivolgersi al personale
***ogni ingrediente aggiuntivo a 1 euro